Novi Sad
21.09.2012.
12:59 > 13:04
Multimedijalnom priredbom gde će Vuk Stefanović Karadžić biti prikazan kroz godine, večeras će u velikoj svečanoj sali biti završena trodnevna proslava sto godina postojanja osnovne škole "Vuk Karadžić" na Salajci.
  • Vesna

    22.09.2012 12:12
    puno pozdrava ...
    Nekada sam bila i ja đak ove škole. Pedagoga Svetlane se i danas dobro sećam, kao i velikog broja učitelja i nastavnika škole. U vreme kada sam ja išla u školu nije bilo sale za fizičko, a poslednji sprat se dograđivao i mi đaci smo bili "podstanari" u hemijskoj školi.
    Bila su to neka lepša vremena!!!
    Puno pozdrava i da trajete bar još sto godina!!!
  • salajcanka

    22.09.2012 12:10
    saalajcanka
    U školi na Salajci u ulici Radoja Domanovića Želim Vam puno djaka ,srece u speha.Da slavite dugo godišnjice.
  • 21.09.2012 18:04
    SLADJA
    Ja,kao bivsi djak ove skole moram da napomenem da su i raniji djaci bili vrlo uspesni iako nisu imali takve uslove kao ovi djaci To je stvar pedagoga kojih je u nase vreme bilo mnogo,a i nas koji smo,iako u teskim uslovima,bili vrlo vredni i odgovorni.Zanima me samo,da li gradonacelnik uopste zna u kojoj ulici se nalazi ova skola?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna